Nyår var en mycket trevlig tillställning

I onsdags var det nyårsafton. Trevligt =) Jag och Prinsen mötte L på stationen i Kävlinge och åkte med 17 tåget till Malmö. Det var mycket folk och en del rabalder när inte alla han trycka biljetter, tur att man har pendlingskort =)

Framme i Malmö var förberedandet i full gång. Vi hjälpte till med att fixa fördrinken. Efter hand så trillade resten av gästerna in. Det blev sangria till välkomstdrink. Toast med räkor till förrätt, fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt samt paj till efterrätt. Mycket gott.

Rakter och skumpa blev det oxå en del av kring 12 slaget. Mycket fint. Tog en del bilder men fick ingen som blev ritkigt bra. Får kolla hemma sen om det finns någon som är användbar =) Strax efter tolvslaget blev både jag och prinsen ritkigt trötta så vi däckade på en madrass inne hos Kusinen. Där halvsov vi i 6 timmar under blandade ordningar. Detta under tiden då bland annat nattamat i ordnignställdes.

Vid 8 i går morse gick vi upp och masade oss tillbaka till Kävlinge. Där sov vi middag i ett par timmar och sen blev det en massa slappande. Min vanliga runda gick vi oxå. Skönt at göra något vettigt =) En trevlig fest med god mat och gott sällskap =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0