Scrapbooking kväll

Idag skall jag på scrapbooking kväll i Södra Sandby. Har varit där en gång innan men då var det prälkväll, pyssel som pyssel :P Det som jag skall scrappa om idag är våra bröllopsbilder. Har tagit med ett gäng olika så det finns ett par att välja på.

Igår kom jag så pass långt på februaristrumporna att jag är klar med mönstret. Har nu även bytt nystan och håller på med skaftet på benet. Bestämde mig för att ha ett flerfärgat garn där så att strumpan blir lite roligare =)

Det snöar och är riktigt vintrigt ute. Jag var ute och gick min runda i morse. Eller kasade runt är kanske mer korrekt att säga. Det var riktigt halt och jag gjorde nog 12 piruetter, utan att trilla i backen =)

Var nyss innepå sockklubbssidan och så g att det var många där som verkar ha haft problem med att februaristrumpan blir lös och sladdrig. Jag tycker att det känns bra. Hoppas nu bara att den passar på faster M oxå.

På lunchen skall jag fixa en present till en M. frågan är bara vad som skall inhandlas och var. Det är alltid lika svårt.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0