Enligt kusin – pensionärsvarning

Jag omtalade för min två år äldre kusin att jag hade fått en ”dramaten” i julklapp. Jag tycker ju då att en sådan är stentuff. Dock är inte min kusin av samma åsikt vad gäller den. Hon ansåg att det var pensionärsvarning på det. Illa, illa, 25 år och redan pensionär =)

På julafton började jag på december strumporna i strumklubben Twinkleberry heter mönstret och jag stickar det i ett Regia garn som jag köpte i tyskland när jag och prinsen var där på semester. Det är olika nyanser av lila. Mycket trevligt garn =) Jag kom ju på att jag måste sticka färdigt de och rapportera in de innan nyår (inte omöjligt, eller) för att vara direktkvalificerad till strumpklubben ano 2010.

I morse blev det en tidig morgon då vi åkte från Hven. Eller egentligen inte då jag gick upp en timme senare än om jag skulle gå ut och gå. Dock var frukosten tidigare än vad den brukar vara. Brukar äta vid halv sju och nu blev det redan vid strax efter sex. Men det är det definitivt värt.

På öa blev det även montering av Grevbäck, det är tv bänkar från IKEA. Vi hade införskaffat 3 stycken till vårt rum och det var perfekt passform på dem. Jag tror att vi har cirka 15 cm över totalt sett =) Kunde inte bli bättre och dessutom är de perfekt i höjd för att passa in på vårt snetak.

Sitter och funderar på vad jag skall spendera mina julklappspengar på. Det är svårt val. Jag vet vad jag vill ha men riktigt så långt räcker inte pengarna =) Jag vill nämligen ha både boxhandskar och ett par Elvis böcker. Jag skall se om jag idag eller i morgon kan komma till bokhandeln i Kävlinge och införskaffa någon Elvis bok. Är dock inte säker på att de har alla böckerna som jag önskar där men en är bättre än ingen. Jag har ju bil så jag kan ju be mor släppa av mig vi bokhandeln istället för hemma…

I övrigt så får jag en lugn vecka. Prinsen jobbar kväll så jag är helt själv på kvällarna måndag till onsdag. Skall tillbringa det med att träna, mysa med te och sticke samt plugga i fatt med min tyska och registrera mig om till nästa delkurs eller om jag väljer att stå över denna terminen och ägnar mig åt annat i stället. Köpte Harry Potter på tyska när jag och prinsen var där. Skulle kanske ta itu med att läsa den i stället….

Idag är det tänkt att hända följande

  • Jobb till 17
  • Lämna bilen till mor och bli lämnad vid Hellbergs
  • Äta kvällsmat och plugga tyska
  • Träna army kl 19,15
  • Hem och ducha vid 20,30
  • Csi NY med te och sticke kl 21
  • Sängen kl 22

Kvällen är räddad =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0