Det blir stort – jättestort

Jag vet dock inte hur stort det blir men jättestort. Det är givetvis min runda sjal jag pratar om. Jag ville ha en stor sjal och det har jag lyckats med. Håller nu på med avmaskningen på den, skönt. Vägde garnet och har 8 gram garn kvar. Det kan bli på håret om det kommer att räcka eller inte men förhoppningsvis så kommer det att räcka. Håll nu tummarna för mig. Jag gjorde ett varv rätt och gör nu ett varv avigt i samband med avmaskningen. Har nog avmaskat ca ¼ så det borde ju räcka!

Hoppas jag hinner att maska av sjalen färdigt på eftermiddagsrasten. Det hade varit så nice att ha den färdig innan jag åker hem för i så fall så kan jag ju bara försöka hitta någonstans att spänna ut den för blockning under tiden som maten är i ungen och väntar på att bli färdig. Den kommer ju bli färdig så att jag kan ha den i morgon på julbordet, sjalen då alltså inte maten :P I värsta fall så får jag och prinsen stå och sträcka ut sjalen på väg dit =)

När sjalen är klar så är det dags att köra igång med mina strumpor igen. Jag håller ju på med ett par. Det är Rickstrumporna från Cookia A, mina SYTYKC strumpor (Stephanie Linden heter nog designern), mina Irlandstrumpor (av samma som SYTYCK) och stickameras oktoberstrumpor så det finns strumpor att sticka. December strumporna från stickamera vill jag också sticka. Jag behöver mer tid och fler rundstickor :P

I helgen skall jag försöka packa ihop och posta mitt första hemlispaket i denna omgång. Är lite osäker på om mottagaren kommer att gilla garnet eller inte. Förhoppningsvis så kommer det att fungera fint =)


Kommentarer
Postat av: Mor

Ha det så trevligt i morgon.

2009-12-04 @ 15:48:50
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0