VM är över - hur gick det med stickningen?

Det gick inte jättebra för min VM stickning. Slutförde bara ett av mina tre tänkta projekt. Dock kom jag en bra bit längre på mina vantar så efter ytterligare två tv kvällar så kommer de nog vara klara. Vad gäller strumporna så har jag knappt stickat på dem. Det bara blir så. Istället stickade jag en bebisstrumpa. Hittade en gammal som låg som min mor hade stickat så nu försökte jag sticka en partner åt den men det gick inget vidare då vi inte har samma stickfastighet. Får göra två till så blir det säkert bra.


I morgon är det klipp och klistra som gäller på pappas jobb. Skall dit och scrapbooka lite hade jag tänkt mig. Frågan är bara vad jag skall scrapbooka om... Har mina föraningar sen får jag se om det verkligen blir så eller om det blir något helt annat. Det är lite läskigt när man kommer till gamla kort som man klipper i. Det finns ju inga original kvar sen om de man klipper i inte blir bra.


Jag måste gå till fotohandlaren i byn och fixa med alla våra semesterbilder så att vi får ut de på papper. Där är det inte lika farligt att klippa då originalen finns. Vet precis hur jag skall göra med ett av korten som finns där =) Dessutom så måste vi införskaffa vanliga fotoalbum så att vi kan sätta in alla våra kort. Det blir en massa nu med digitalkamera. Man tänker inte lika mycket som när man endast hade en filmrulle med begränsat utrymme.

Kommentarer
Postat av: Mor

Hittade album, även tomma, och foton mm från låg- och mellanstadiet i källaren när vi gjorde en sista besiktning efter slutstädningen. Du hade nog glömt dem i en av lådorna.

2009-08-24 @ 13:16:01
URL: http://stickmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0