Stickcaféstisdag =)

Idag är det stickcafé hos Nystat.se i Landskrona. Det skall bli så skoj att gå dit igen. Jag har inte varit där sedan innan semestern så det är ett tag sedan. Där skall jag se till att införskaffa garn till lånesystern som tack för det hon skickade till mig så att även hon kan sticka vantarna =) Tycker att det känns bra att man kan byta så där.


Oh... jag fick boken Sticka småvarmt av kollegierna när jag fyllde år tidigare i somras och däri finns det ett par jättefina strumpor som jag vill sticka men för att kunna sticka dem så måste man ha tillgång till ett antal säkerhetsnålar men det är ju helt omöjligt att få tag på dessa små tingest. Har varit på ICA i Lund 2 gånger och i Kävlinge 1 gång. Trodde inte att det skulle vara så omöjligt att få tag på sådan enkla grejor.


Hittade på nätet idag att det skall vara en VM i friidrottsstickning. Funderar på att gå med i den och ställa upp i kategorin mångkamp där man skall sticka klart tre ufon. Jag har i och för sig inte tre ufon som det är möjligt att hinna klart med men jag funderar på mina egendesignade strumpor, BSJ och mina vantar. Av dessa är det bara strumporna som är ufon men det går nog bra ändå. Det skulle varit intressant att se hur det går om jag kan bli klar. Frågan som uppkommer då är, hur länge varar friidrotts VM...??? Så där ja efter att ha googlat så vet jag att friidrotts VM är mellan den 15 och 23 augusti. Så kanske jag skall anmäla mig och kanske jag hinner sticka det jag hade tänkt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0