Polly Jean strumporna

Nu äntligen kommer det bilder på mina Polly Jean strumpor som är stickameras julimönster. De är stickade i ett strumpgarn som inhandlades på Stickfest i väst i våras. Det var et kul mönster som var lätt att lära sig utantill. Nu har jag inte använt strumporna så där jättemycket eftersom det har varit påtok för varmt för stickade strumpor (i sandaler :P ) men till hösten så kommer de definitivt att användas.
I kväll är det scrapbooking i Bjuv. Det skall bli trevligt. Jag satt där hemma igår och sorterade och funderade på vad för något som skulle tas med. Det var skoj. Tog foton med mig till 4 olika sidor och får se hur långt jag hinner på dem. Men alltid blir det något gjort =)


Stickcaféet i höst kommer tyvärr få lov att bli lite lidande i år. Detta då jag har beslutat mig för att läsa Tyska på distans och i princip varje vecka skall vi ha muntliga chattar som är obligatoriska och dessa ligger just på torsdagar så tyvärr och i och med att man inte är mer än människa så kan man inte hinna med allt som man önskar. Jag får helt enkelt se till att kompensationssticka där hemma i stället =)


I morse efter frukosten så passade jag på att sticka lite på mina vantar så nu har jag gjort allt mönster även på vänstervanten. Det innebär att jag nu endast har det vita upptill och minskningen där samt tummen innan de är klara. Jag känner ett gott hopp om att de skall vara i funktionsdugligt skick när hösten kommer hit till Skåne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0