Halva VM är av klarat

 Halva VM är av klarat


Men inte har jag kommit halvvägs i min utmaning mot mig själv. Jag har endast gjort färdigt BSJ. Strumporna går sakta framåt men vantarna skall vi inte prata om. De bara ligger där hemma och väntar på att någon skall sticka de färdigt. Men men... det kommer nog en vacker dag då även de är färdiga.


Igår blev det inget stickat nästan. Det beror på att prinsen ringde mig under eftermiddagen och sa att han och en kompis till honom skulle träffas och ville att jag skulle följa med. Snäll som man är så gör man som prinsen vill =) Vi gick till Glorias och åt gott och hade det trevligt. Som vanligt så kom jag i säng på tok för sent igår och var trött så in i norden i morse :S Men det är smällar som man får lov att ta. Jag tror att det under den tiden som vi var iväg så blev det stickat kanske 4 varv. Jag var så trött....


Jag har en hälminskning kvar sedan så är jag i fas på foten och slipper tänka på minskningar och så utan då är det bara till att sticka på för allt vad stickorna håller =) Det känns alltid bra. Funderar sen på om jag skulle kunna skriva rent mönstret och lägga ut det på nätet. Man vet aldrig, kan ju fundera på det =)


Kom tidigare i veckan på att jag skulle sticka ett par strumpor ur min tyska stickbok och jag satt och valde och valde vad jag skulle göra för mönster. Till sist så bestämde prinsen vilket det skall bli och det är ett mönster som har sitt ursprung i England. Dock så kommer snart den första utmaningen med det hela och det är att försöka översätta mönstret till svenska eller engelska så att jag förstår vad det står men det sägs ju att inget är omöjligt. Prinsen fick även lov att välja vilket gran jag skall sticka strumporna i. Han valde nummer 23 från höger med börja nerifrån. Det blev ett garn som inhandlades i somras under tysklandssemestern. Hoppas att det blir bra. Det är lite flammigt men inte flerfärga. Hoppas som sagt att det blir bra. Förhoppningsvis så kommer det att komma upp en bild på bloggen. Men som sagt det är jag riktigt dålig på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0