Snart klar med en struma och första ktj passet....

Jag är snart klar emd min strumpa i stickameras 1/2 par strumpor byte. Själv är jag jättenöjd med strumpan och hoppas att mottagaren också kommer att bli det. Ska bara skriva ner alla mina ändringar fint på ett papper så hon förstrå vad jag gjort. Det är inte lätt. Det är så att jag själv knappt förstår det :P

Nu klockan åtta skall jag ha mitt första kundtjänstpass på jobbet. Det är lite nervöst men det kommer säkert gå bra. Eller hur =) Gäller bara att folk får för sig att fråga om saker som jag kan svara på.

Jag tackar för alla kommentarer om inlägget angående mitt bröllop. Tack så jättemycket!!!

Idag ska jag på vägen hem förska komma ihåg att gå inom bokhandeln och se om de har några Elvis böcker. De har på Nova men tyckte att de var aningen dyra där. Får se vad jag kan få tag på och var.

Läste ut Camilla Läckbergs senaste bok, Sjöjungfrun, vet faktiskt inte vad jag tyckte om den. Hela handlingen var förväntad. Där var inget som jag tyckte var direkt överraskande. Det skulle vara slutet. Aja... vi får se hur det blir med fortsättningen... om det kommer fler böcker kommer jag givetvis att läsa dem.

Oh.. vill läsa en masa bloggar men det finns inte tid till det. Varför har man inte mer tid. Eller jobba lördag och söndag och ledig resten av veckan =) Till helgen är jag i och för sig ledig men då skall vi till stugan och där finns det ingen möjlighet att koppla upp sig på något internet och läsa bloggar... Annars hade det ju varit en möjlighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0