Igår gjorde vi Helsingborg

Som rubriken säger så gjorde jag och prinsen helsingborg igår. Det var mycket trevligt =)

Dagen började med en välbehövd sovmorgon. Sedan tog vi våra grejor oc åkte till Landskrona. Införskaffade en del garn som skall användas till födelsedagspresent =) Julklappsgarnet hade inte kommit in in så jag får ta det senare i stället.

Sen åkte vil till Helsingborg. Gick och fikade på ett ställe som heter Anerstedes. Mycket mysigt =) Tog oss sedan en promenad. Fastnade vid Maria Kyrkan där vi gick in och deltog på en vigsel. Sen blev det mer promenad. Eftermiddagsjaxx på en pub där H. från Hven serverade oss. Letade sedan upp resturangen men den verkade vara stängd. Ryckte i dörren både på fram och baksidan men den gick inte att öppna =( Gick ytterligare en runda innan vi hittade ett annat ställe att äta på. Synd att ursprungsplanerna grusades men maten vi åt var god. Får ehlt enkelt åka till Helsingbog fler gånger och äta på resturang =)

Efter det åkte vi hem. Tog det lugt. Såg det inspelade Svensson Svenssom och se sov vi. Nu är det frukost och det inspelade CSI innan det är träning och syltkokning =)

Kommentarer
Postat av: Mor

Dåligt att ni inte kom inom och kollade mitt måleriarbete. Marmeladen är jättgod och har en fantastiskt vacker färg. Kram

2008-10-05 @ 11:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0