Magisteruppsats /Masterthises

Jag håller nu på med slutskedet av min magisteruppsats. Har så mycket att göra med den. Me den ser fin ut. Innehar ett gott hopp om att vi skall bli klara i tid med den. Längtar till i sommar när den är klar. DÅ kan jag bara ägna mig åt jobb och sticke och planera vårt bröllop. Det är lite mycket just nu.

Det blev en del varv igår under ESC dock inte så många som jag hade velat. Hade velat ha klart strumporna ju. Men man kan inte få allt :S Ska på tisdag köpa garn till min sjal som jag ska ha på bröllopet. Får se om www.nystat.se har något fint. Det brukar hon ha så jag är inte orolig =)

I am now in the end position of my master theises. I have lots of things left but it looks nice and I think I will finish it in time. I wish that it will be summer soon. So I can work and knit and plan my wedding =) Have litle to much things to do right now

I did knit lite during ESC. Not as much as I want. I would like have my socks done. But I can not have everything. I will on tuesday get yarn for my shawl that I will do for my wedding. I will see if www.nystat.se has something. She ofthe does so I am not woried =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0