Pulsvärmare och shopping

Igår åkte jag mor och älsklingen till Malmö. Åkte först till Fröken Garn. Hej C. Inhandlade där garn till tebytet och till min hemlis =) Hoppas att de blir glada. Köpte även ett mössmönster till mig själv. Det du A.

Åkte sen vidare och handlade nya träningskläder. Behövligt.

Tredje stoppet var på Center Syd. Handlade där komplettering till hemlispaketet. Älsklingen handlad masageolja och läppbalsam till mig *tack så jättemycket* (läppbalsamet har sma av äpplepaj och vaniljsås) Gick även in på ICA Maxi och handlade mat och nödvändiga kemikalier.

Åkte sen hem. Fikade med mor =) Såg sen på TV. Antlikrundan och Så ska det låta. Gjorde sen kvällsmat. Gott.

Till melodifestivalen bröt jag mitt löfte. Löftet handlde om att jag inte skulle börja på något nytt projekt innan något annat var avslutat (skulle vara klar med BÅDA strumporna innan några nya fick påbörjas och minst ett par strumpor innan jag skulle börja på pulsvärmare) Men inte kunde jag hålla mig borta. Har börjat på Ilsefins pulsvärmare. Skulle göra det med magic lopp men C hade tyvärr ingen rundsticka på 2,5 * 80. Hittade raka strickor i min samling så jag började ändå. Fy på mig. Stickar med ekologiskt ullgarn som jag fått från en som heter Catrin och sen Vivekas fina garn. Catrins är brut och Vivekas gult. Äkta 70 tals färger och grymt häftiga blir de =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0