Ett jobb till

Idag började jag jobba som redovisningsekonom på ett företag i Malmö. Det känns jätte bra =) Var aningen nojig i morse då det inte var någon där och jag kom på att jag itne hade fått med mig telefonnummert till den ansvarige. men det löste sig och allt kändes bra sen. Detta är precis vad jag behöver för att får erfarenheten som jag behöver.

Sitter i skolan nu och väntar på att prinsen skall komma från sitt jobb. Under tiden så sitter jag och skriver på uppsatsen. Det är sånt som måste göras =) Vi skall och träna.

Åt kinamat med kusinen till lunch. Inte det bästa men det var ganska gott. Thai är godare enligt mig =) I kväll efter träningen blir det TV och stickning. Fortsätter med svampmuddarna så att de blir klara och kan bockas av.

Sitter och funderar skarpt på att riva upp ett par strumpor och en virkad sjal. Tror att strumpgarnet hade varit fint till aprilstrumporna nämligen =) Har ju möstret på de andra och de kan man alltid göra senare =) Känns ganska skönt att ha bestämt det =) Nu skall man bara verkligen göra det när man kommer hem oxå =) Borde kolla över mina sjalar oxå


Kommentarer
Postat av: Sofie

Spännande! Grattis grattis!

2008-04-22 @ 09:31:19
URL: http://hemskast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0